Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Ηράκλειο παρουσία πλήθους κόσμου

Petite Perle 300×250

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στο Ηράκλειο, επί της οδού Αβέρωφ 1, ενώ ταυτόχρονα έγινε και επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στο νομό.

Της τελετής εγκαινίων προηγήθηκε αγιασμός τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ Ειρηναίος.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης πήρε το λόγο χαρακτηρίζοντας ξεχωριστή την ημέρα αυτή για πολλούς λόγους , μεταξύ των οποίων και το ότι σηματοδοτεί την πρώτη εκδήλωση για τη ΝΔ μετά τη θριαμβευτική νίκη της στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, η οποία έδωσε ξεκάθαρη εντολή αλλαγής σελίδας για την Ελλάδα.

Ο κ Καρκανάκης τόνισε πως τελειώνουν τα ψέματα, οι αντιγραφές των προτάσεων της ΝΔ, τα fake news  και η παραποίηση των λόγων του κόμματος του αφού ήλθε η ώρα να νικήσει η αλήθεια το ψέμα και το φως το σκοτάδι.

Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ηράκλειο το χαρακτήρισε ψηφοδέλτιο νίκης και απόδειξη πως ο πρόεδρος του Κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει πράξη την εντολή που του έδωσαν πριν 3 χρόνια για μια ισχυρή ανανέωση.

Είναι ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο, είπε, που συμβολίζει την ανανέωση, μακριά από στεγανά και παρωπίδες και που ξεχωρίζει για ένδεκα λόγους όσοι και οι άξιοι άνδρες και γυναίκες που το πλαισιώνουν.

Κλείνοντας ο κ Καρκανάκης επεσήμανε πως η ΝΔ πιο ενωμένη και ανανεωμένη από ποτέ διεκδικεί στις εκλογές της 7ης Ιουλίου την ψήφο όλων των Ελλήνων. "Η μάχη δεν είναι για το σταυρό αλλά για τη ζωή μας, την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας", είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά πήραν το λόγο οι δέκα από τους ένδεκα υποψήφιους του Ηρακλείου καθώς ο Γρηγόρης Πασπάτης απουσίαζε στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Γραμματέας του κόμματος, βουλευτής Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιος Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για την κρισιμότητα και σημασία της εκλογικής μάχης τονίζοντας πως δεν ζητούν όλοι οι Ηρακλειώτες να γίνουν νεοδημοκράτες αλλά να αναλογιστούν τι θα συμβεί αν δεν υπάρξει αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση μετά τις 7 Ιουλίου.

Η Θεανώ Βρέντζου τόνισε πως αυτές οι εκλογές έχουν μεγάλη σημασία γιατί είναι η μάχη του παρελθόντος με το μέλλον της χώρας παροτρύνοντας το Ηράκλειο να γυρίσει σελίδα και λέγοντας πως η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα πειράματα

Ο Γιώργος Ματαλιωτάκης σημείωσε πως το πρόγραμμα της ΝΔ είναι άρτιο και ο αρχηγός της έτοιμος να αναλάβει το τιμόνι της χώρας ενώ ζήτησε όλοι να αγωνιστούν για ένα κοινό σκοπό: να σταματήσουν να φεύγουν οι νέοι από την Ελλάδα

Ο Γρηγόρης Ροκαδάκης χαρακτήρισε εγγύηση τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε όλα τα επίπεδα και κάλεσε τους ψηφοφόρους να δώσουν στον ίδιο ένα σταυρό προτίμησης καθώς τον γνωρίζουν όπως επίσης τις αρχές και το ήθος του.

Ο Μάξιμος Σενετάκης τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας σύρθηκε σε αυτές τις εκλογές όταν οι πολίτες στις Ευρωεκλογές του είπαν «φύγε». Ο λαός θέλει να πιστέψει εμάς και δεν πρέπει να τον διαψεύσουμε, ανέφερε.

Η Εύα Σημαιάκη ζήτησε επίσης τη στήριξη των Ηρακλειωτών στον αγώνα για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ.

Ο Ανδρέας Στρατάκης δήλωσε υπερήφανος που είναι ανάμεσα στους 11 του ψηφοδελτίου αυτού τονίζοντας πως έχουμε να κάνουμε με πολιτικούς απατεώνες με πατέντα που ήλθαν με ψέματα και φεύγουν με ψέματα. Όλοι μαζί, πρόσθεσε, μπορούμε να φέρουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Νικολέτα Σφακιανάκη ζήτησε να μπει ένα στοίχημα: το Ηράκλειο να γίνει μπλε στις 8 Ιουλίου αφού μπλε θα είναι όλη η υπόλοιπη χώρα. Η ίδια σημείωσε πως ζει την αγωνία κάθε Έλληνα να ζήσει τα παιδιά του και να κάνει καλιμέντο κι αυτό είναι το ζητούμενο αυτών των εκλογών για όλους.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου χαρακτήρισε τεράστια τιμή αυτή που του έγινε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ενώ μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους είπε "17 και σήμερα για να λήξει αυτή η κακή αγωνιστική πορεία της πατρίδας μας και να σφυρίξει ο διαιτητής για μια νέα Ελλάδα".

Η Ελένη Τσαντιράκη τέλος δήλωσε έτοιμη να αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για το καλό του τόπου. Η ΝΔ, πρόσθεσε, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ