Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδιά και αύριο στο Γάζι (video)

Petite Perle 300×250

Ο οικισμός της Ροδιάς ήταν ο επόμενος σταθμός των υποψήφιων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας που είναι σε εξέλιξη.

Μήνυμα συστράτευσης όλων των προοδευτικών δυνάμεων και νίκης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου έστειλαν, από την Ρογδιά, οι υποψήφιοι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μανόλης Αλιφιεράκης, Ελένη Αυγουστάκη – Φακουκάκη, Σπύρος Δανέλλης, Χρυσάνθη Καμπουράκη και Χάρης Μαμουλάκης.

Οι υποψήφιοι περπάτησαν στους δρόμους της Ρογδιάς, επισκέφθηκαν καταστήματα και καφενεία και στις συνομιλίες τους με τους κατοίκους τόνισαν μεταξύ άλλων ότι σε αυτές τις εκλογές, καλούμαστε να υπερασπιστούμε όσα με κόπο και θυσίες κατακτήσαμε αλλά και να μην επιτρέψουμε στην ΝΔ, με το σκληρό, δεξιό πρόσωπό της, να γκρεμίσει όλα όσα χτίσαμε μαζί.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με ανοικτή συζήτηση στην πλατεία του οικισμού. Οι υποψήφιοι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρθηκαν στα επιτεύγματα της κυβέρνησης, δίνοντας έμφαση στα μεγάλα έργα στην Κρήτη, που, επιτέλους, «ξεμπλόκαραν», μετά από πολλά χρόνια… ακινησίας. Τόνισαν, επίσης, ότι ο αγώνας για να προχωρήσει η κάθαρση στον χώρο της Υγείας θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και παρουσίασαν τις άμεσες παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Οι υποψήφιοι βουλευτές περπάτησαν μέσα στο χωριό και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς κατοίκους και να ακούσουν τα αιτήματά τους, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του κόμματος για την επόμενη τετραετία αλλά και όλα όσα έχει καταφέρει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια, κατέληξαν στην πλατεία του χωριού, όπου τους υποδέχτηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Μανώλης Γενναράκης και ο δικηγόρος Γιώργος Βαθιανάκης από τα Καλέσα.

Με αφορμή την πολιτική επικαιρότητα, οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν στην σκληρή στάση της Τουρκίας απέναντι στη χώρα μας στη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κάλεσαν επίσης τους κατοίκους να στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ, για να συνεχιστεί το έργο της κυβέρνησης.

Οι περιοδείες και εξορμήσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες με τη συμμετοχή υποψηφίων βουλευτών του νομού. Αύριο, Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, στις 6.30 μ.μ. μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα αρχίσουν περιοδεία στην περιοχή της Χερσονήσου.

Επίσης αύριο και περίπου την ίδια ώρα άλλο κλιμάκιο στελεχών θα βρεθεί στην περιοχή του Γαζίου.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, στις 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Αρκαλοχώρι και θα ακολουθήσει περιοδεία στην περιοχή.

Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2019 στις 7.30 μ.μ. μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσουν στην περιοχή της  Μεσαράς και ειδικότερα στα χωριά Βασιλική και Βαγιονιά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ