Συγκίνηση και κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Ανδρέα Στρατάκη

Petite Perle 300×250

Εμφανώς συγκινημένος για την μεγάλη τιμή που του έγινε από τη ΝΔ να συμμετάσχει στο εθνικό ψηφοδέλτιο της στο Ηράκλειο αλλά και από τη θερμή στήριξη του κόσμου εμφανίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ανδρέας Στρατάκης κατά τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου.

Πλήθος φίλων και ψηφοφόρων του, όχι μόνο από τον αγροτικό τομέα που εκπροσωπεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και από τον τόπο καταγωγής του το Μαλεβίζι, τον τίμησε στην εκδήλωση εγκαινίων του γραφείου του επί της οδού Γιαμαλάκη 50.

Κοντά του και ο φίλος του πρώην υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός που ήλθε για να τον στηρίξει από τη μακρινή Ξάνθη.

Στην ομιλία του ο κ Στρατάκης ζήτησε από τον αγροτικό κόσμο του Ηρακλείου να τον στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια που κάνει για να εκλεγεί και να τον εκπροσωπήσει στο ελληνικό κοινοβούλιο. «Η υποψηφιότητα μου είναι του αγροτικού χώρου, ειδικά για τους νέους και νέες που μένουν στα χωριά τους και ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα. Η υποψηφιότητα μου είναι δική τους και δίνοντας σταυρό σε μένα δίνουν στον εαυτό τους» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής.

Αφού ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που βρέθηκε κοντά του αυτή την ημέρα αλλά και τον πρώην υπουργό και νυν πρόεδρο της ΣΑΣΟΕ Αλέξανδρο Κοντό που ήλθε από την Ξάνθη για να τον εμψυχώσει, ο κ Στρατάκης χαρακτήρισε βαρύ το φορτίο, μεγάλη την ευθύνη και λίγο το χρόνο για να μπορέσει να φθάσει σε όλο τον κόσμο το μήνυμα πως πρέπει η χώρα να αλλάξει σελίδα.

«Η κυβέρνηση αυτή ήλθε με ψέματα και φεύγει με ψέματα, πρέπει να τιμωρηθεί γιατί απαξίωσε και γελοιοποίησε χωρίς να υπολογίσει την αξιοπρέπεια του Έλληνα», είπε και πρόσθεσε πως στις 7 Ιουλίου όχι μόνο θα ηττηθεί αλλά θα συντριβεί.

Επίσης κάλεσε τους Ηρακλειώτες να μην αφήσουν περιθώριο στη μαύρη προπαγάνδα, που κατά τα λεγόμενα του, κάνει η παρούσα κυβέρνηση λέγοντας πως ο κόσμος θα χάσει τις δουλειές του και οι αγρότες πολλά, εφόσον δεν εκλεγεί και πάλι.

Χωρίς να κρύψει τη συγκίνηση του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως δεν είναι εύκολο για έναν απλό άνθρωπο σαν τον ίδιο το να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου έχοντας μάλιστα την τιμή να δεχθεί προσωπικά πρόσκληση για συμμετοχή σε αυτό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η πρόταση, προς το πρόσωπο του έγινε, εξήγησε ο κ Στρατάκης, χωρίς αρχικά να απαντήσει ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Έπρεπε από κοινού με τους συνεργάτες του στον αγροτικό χώρο να την αξιολογήσει και μετά από μακρά κουβέντα να καταλήξει να την αποδεχθεί καθώς βεβαιώθηκε πως οι προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι καλές και σωστές ενώ είναι ένας πολιτικός που λειτουργεί θεσμικά και όχι με πολιτικές πεζοδρομίου.

Ο κ Στρατάκης τέλος διευκρίνισε πως μπορεί να προέρχεται από τον πρωτογενή τομέα και να απευθύνεται στον κόσμο του όμως η υποψηφιότητα του δεν θα περιοριστεί σε μια κοινωνική και επαγγελματική τάξη αφού πρόθεση του είναι, εφόσον εκλεγεί, να εκπροσωπήσει επάξια όλο το νομό Ηρακλείου.

Τον Ανδρέα Στρατάκη προλόγισε ο κ Κοντός με θερμά λόγια. «Ηλθα από την Ξάνθη να εκφράσω την αγάπη, το σεβασμό και την αμέριστη υποστήριξη μου σ έναν εξαιρετικό άνθρωπο, συνεταιριστή και οικογενειάρχη, στον υποψήφιο και αυριανό βουλευτή Ανδρέα Στρατάκη» είπε και συμπλήρωσε « Σε μια περίοδο που κινδυνεύει με αφανισμό η γεωργία και η κτηνοτροφία καταστρέφεται άνθρωποι της πρώτης γραμμής που γνωρίζουν τα προβλήματα και βάζουν στην άκρη το προσωπικό συμφέρον, σαν τον Ανδρέα, είναι απαραίτητοι».

Ο τέως υπουργός τόνισε πως το ελληνικό κοινοβούλιο χρειάζεται άτομα σαν τον Ανδρέα Στρατάκη με τον οποίο από κοινού έδωσαν στο παρελθόν πολλές μάχες.

Ο κ Κοντός κάλεσε, παράλληλα, τους Ηρακλειώτες να υποστηρίξουν τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και να του δώσουν ένα σταυρό γιατί είναι βέβαιο πως θα τον τιμήσει και θα παλέψει για να πάει μπροστά ο τόπος. Ο ίδιος ζήτησε να ψηφιστεί η ΝΔ για να είναι μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Τέλος απήυθυνε ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια του Ανδρέα Στρατάκη που τον στηρίζει σε αυτό τον αγώνα και που είναι οι αφανείς ήρωες πίσω από ένα δυνατό άντρα.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε στην εκδήλωση και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην ανανέωση και διεύρυνση που πέτυχε η ΝΔ στα ψηφοδέλτια της και ειδικά σ εκείνο του Ηρακλείου, τηρώντας την εντολή που πριν από 3.5 χρόνια η βάση του κόμματος έδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση.

Η συμμετοχή του Ανδρέα Στρατάκη στο ψηφοδέλτιο, ανέφερε, πετυχαίνει ακριβώς αυτή τη διεύρυνση και είναι απόδειξη του ανοίγματος της ΝΔ προς την κοινωνία και επιβράβευση των ανθρώπων που μόχθου και της επιτυχίας που κατακτήθηκε και δεν προσφέρθηκε.

Να σημειώσουμε πως η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν στο τέλος της εκδήλωσης ο υποψήφιος βουλευτής δέχθηκε λουλούδια και αγκαλιές από τα δύο μικρά του εγγονάκια

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ