Όποιος το έκανε έχει τρελή φαντασία -Δυο κώνοι και ένας κάδος έφτιαξαν τη ζημιά!

Petite Perle 300×250

Αν υπήρχε βραβείο προχειρότητας για την αποκατάσταση ζημιών, θα το έπαιρνε αυτός που σκέφτηκε να δώσει λύση, με αυτόν τον ομολογουμένως ευφάνταστο τρόπο, στο Πολύδροσο.   

Εδώ και δυο εβδομάδες,  όπως ήδη έχει αναφέρει η «Φωνή Μαλεβιζίου»  η σχάρα ομβρίων στο οδόστρωμα  λίγο πριν την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Πολύδροσο,  είναι χωρίς καπάκι με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνη για πεζούς αλλά και μηχανάκια.  

Το σημείο είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο και από μικρά παιδιά καθώς εκεί είναι και ο Παιδικός Σταθμός

Το καπάκι στην αρχή  έφυγε από τη θέση του, οι κάτοικοι το τοποθετούσαν ξανά και στο τέλος έπεσε μέσα.

Όλο αυτό το διάστημα σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στη 'Φωνή του Μαλεβιζίου' από τους ίδιους τους  κατοίκους, έχουν απευθυνθεί προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχουν γίνει οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Μετά το ρεπορτάζ που έγινε, η αντίδραση ήταν άμεση, μόνο που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί από ποιον και όλοι αναμένουν να υπάρξουν επίσημες απαντήσεις.

Η "προσωρινή" λύση πάντως που δόθηκε είναι για γέλια και για κλάματα μαζί.

Όπως φαίνεται στο σημείο έχουν τοποθετεί δυο κώνοι σήμανσης, ενώ το καπάκι της σχάρας των ομβρίων που είχε πέσει μέσα, τελικά το  έβγαλαν και το  «στερέωσαν» πάνω σε ένα σκουπιδοτενεκέ που κάποτε ήταν σε άλλη θέση,  και τώρα βρήκε τη χρησιμότητά του.     

Οι κάτοικοι της περιοχής και οι διερχόμενοι οδηγοί έχουν απαυδήσει με αυτή την κατάσταση και περιμένουν να δουν πότε κάποιος σοβαρά θα αποκαταστήσει τη ζημιά που έχει προκληθεί.

Χαρακτηριστική της κατάστασης πάντως που επικρατεί είναι η παρακάτω δήλωση αναγνώστη:

«Στο Πολύδροσο Γαζίου, ύστερα από τόσες μέρες  και  καταγγελίες και  το άρθρο το δικό σας, τελικά αποφάσισαν  άμεσα να προβούν  στην αποκατάσταση  της ζημιάς  που είναι τόσο επικίνδυνη με αυτόν  τον τόσο  αποτελεσματικό τρόπο… Τα σχόλια δικά  σας…»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ