Πριν το τέλος…των ονείρων

Petite Perle 300×250

Θεατρική παράσταση τελειοφοίτων της Σχολής Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού Κρήτης

Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του τετραετούς κύκλου σπουδών της Σχολής Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού Κρήτης του Θεάτρου της Ημέρας, θα παρουσιάσουν την καθιερωμένη πλέον για το τέλος των σπουδών τους θεατρική παράσταση με τίτλο «Πριν το τέλος…των ονείρων », την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ. στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό κέντρο Ηρακλείου με είσοδο ελεύθερη.

«Η παράσταση αυτή αποτελεί ένα ταξίδι στον μύθο, τα όνειρα και τις επιθυμίες. Αρχέγονες ανάγκες και ένστικτα, βαθειές εσωτερικές αναζητήσεις και υπαρξιακά ερωτήματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, τον καθένα από εμάς, θίγονται και αναπαριστώνται στην παράστασή μας» αναφέρει  η ομάδα, που αποτελείται από τους: Αναστασία Αντωνίου, Λία Δοξάκη,  Αναστασία Καντανολέων, Μαρουσσώ Παπαδάκη, Φωτεινή Παπαδάκη, Ευρυδίκη-Αντωνία Φουρναράκη, Γιάννη Χατζηδάκη.

Με την σκηνοθετική επιμέλεια της καθηγήτριας της Σχολής Δρ. Ανδρομάχης Μοντζολή καιβασισμένη σε τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού, η παράσταση προέκυψε από την ενασχόληση της ομάδας με τους Αρχαιοελληνικούς Μύθους και τη μεταφορά τους στη σύγχρονη πραγματικότητα, συνετέθη από τους σπουδαστές,  απηχώντας τα συναισθήματα και τα βιώματά τους.

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, εταιρεία καλλιτεχνικής και παιδευτικής θεατρικής έκφρασης με έδρα την Αθήνα, Διευθυντή Σπουδών τον κ. Λάκη Κουρετζή και Καλλιτεχνική Δ/ντρια την Δρ Ανδρομάχη Μοντζολή, δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης σχεδόν 25 χρόνια, εκπαιδεύοντας στην παιδαγωγική θεάτρου και τη θεατρική αγωγή τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καθώς και συναφείς επαγγελματίες, έχοντας συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας για τους διδάσκοντες αλλά και για τα παιδιά της Κρήτης.

       Η παράσταση απευθύνεται σε ενήλικες.

        Πολιτιστικό-Συνεδριακό κέντρο Ηρακλείου, Κτήριο Α, β΄όροφος, είσοδος   από οδό Πλαστήρα.

        Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974374103, 6981522494, 6932394556

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ