Λ. Αυγενάκης: Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του τεχνικού κόσμου για την αναγέννηση του κατασκευαστικού κλάδου και την επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας

Petite Perle 300×250

«Μαζί, με το επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας, θα ξεπεράσουμε όλα εκείνα τα εμπόδια που στερούν από την πατρίδα τη φυγή προς τα εμπρός!» , δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Γιώργο Στασινό και μέλη της επιμελητηριακής παράταξης ΔΚΜ Ανατολικής Κρήτης, σήμερα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

«ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Το ΤΕΕ είναι κορυφαίος επιστημονικός φορέας και θεσμικός σύμβουλος του κράτους και η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) είναι η παράταξη που εκφράζει τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες της Νέας Δημοκρατίας. Μαζί, με το επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας, θα ξεπεράσουμε όλα εκείνα τα εμπόδια που στερούν από την πατρίδα τη φυγή προς τα εμπρός! Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του τεχνικού κόσμου για την αναγέννηση του κατασκευαστικού κλάδου και την επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, κ. Γιώργο Στασινό και μέλη της επιμελητηριακής παράταξης ΔΚΜ Ανατολικής Κρήτης».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ