Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου επισκέφθηκαν το ΠΑΓΝΗ

Petite Perle 300×250

Στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιούλη οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν εάν θα πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω το δημόσιο σύστημα υγείας, με στόχο να προσφέρει δωρεάν, ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους ανεξαιρέτως, όπως προβλέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ή εάν η υγεία θα αντιμετωπίζεται ως ακριβό εμπόρευμα που απευθύνεται στους λίγους και προνομιούχους, όπως πρεσβεύει η νεοφιλελεύθερη αντίληψη της ΝΔ.

Έτσι περιέγραψαν ένα από τα βασικά διλήμματα των επικείμενων εκλογών οι υποψήφιοι βουλευτές Ελένη Αυγουστάκη, Σπύρος Δανέλλης, Νίκος Ηγουμενίδης, Χρυσάνθη Καμπουράκη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί, Τετάρτη 26 Ιουνίου, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Στη διάρκεια της περιοδείας τους στο νοσοκομείο οι υποψήφιοι βουλευτές και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ασθενείς αλλά και πολίτες. Στις συνομιλίες τους παρουσίασαν το κυβερνητικό έργο στον τομέα της υγείας, δίνοντας έμφαση στην παροχή δωρεάν πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα σε 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστους, αλλά και την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ με προσωπικό και υποδομές. Παρουσίασαν επίσης τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία, που περιλαμβάνουν περαιτέρω ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας με 10.000 προσλήψεις ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, ανανέωση του εξοπλισμού και των υποδομών του Ε.Σ.Υ και αύξηση των κρατικών δαπανών για την υγεία, σε ποσοστό 6% του ΑΕΠ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ