Συνεχίζεται η πολύμορφη δραστηριότητα της Τ.Ο. Μαθητών Ηρακλείου της ΚΝΕ

Petite Perle 300×250

Συνεχίζεται η πολύμορφη δραστηριότητα της Τ.Ο. Μαθητών Ηρακλείου της ΚΝΕ , στα πλαίσια του  μεγάλου πολιτικού ανοίγματος  μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιούλη.

 Με επιτυχία πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο εξορμήσεις , περιοδείες και συζητήσεις στις γειτονιές , με μαθητές και νέους, που με πολύ ενδιαφέρον ακούνε την πρόταση του ΚΚΕ , προβληματίζονται , ρωτάνε για ζητήματα που αφορούν τις ανάγκες τους , την ζωή και την καθημερινότητά τους.

 Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις και παρεμβάσεις σε γειτονιές και στο κέντρο του Ηρακλείου. Επίσης χτες πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη « Τώρα με το ΚΚΕ , πάντα μπροστά για τις δικές μας ανάγκες» , με αφορμή και το 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο , που θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες 12-14 Ιούλη , στο Καρπενήσι.

Οι δραστηριότητες συνεχίζονται:

  • Σήμερα 26/6 , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στα Ναρκωτικά, πανεξόρμηση με ερωτηματολόγια για τα ναρκωτικά στον Καράβολα.
  • Πέμπτη 27/6 , μαζική εξόρμηση και συζήτηση με νέους με βάση τα ερωτηματολόγια που διακινούν οι οργανώσεις της ΚΝΕ.
  • Παρασκευή 28/6 , η ΟΒ Συνοικιών της ΚΝΕ προγραμματίζει προβολή της ταινίας, "American History X", ενάντια στον φασισμό , «Οι μαθητές στεκόμαστε ανυπότακτα , με δυνατό ΚΚΕ τσακίζουμε την Χρυσή Αυγή»

Η δραστηριότητα συνεχίζεται με εξορμήσεις και περιοδείες σε διάφορα στέκια νεολαίας στην πόλη του Ηρακλείου , εκδρομές και μπάνια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ