Με 20άρι στη Φυσική ο Αντώνης Βελιβασάκης βλέπει Ιατρική ή Φυσικό

Petite Perle 300×250

Με εικοσάρι στη φυσική και βαθμολογίες στα υπόλοιπα μαθήματα που ανεβάζουν τη συνολική βαθμολογία του στα 18.896 μόρια στο γ πεδίο και στα 17.502 στο β πεδίο ο Αντώνης Βελιβασάκης από το Λύκειο Γαζίου δεν κρύβει τη χαρά του για την επιτυχία του στις πανελλήνιες.

Ο Αντώνης έγραψε 20 στη Φυσική, 19,9 στη Βιολογία, 18,7 στη Χημεία, 16,4 στην Ελληνική Γλώσσα και 15,5 στα Μαθηματικά.

Το μάθημα της Φυσικής είχε φέτος πολλές δυσκολίες και ο ίδιος πίστευε πως ναι μεν είχε γράψει καλά αλλά όλο και κανένα λαθάκι θα είχε κάνει που θα του έριχνε το βαθμό στο 19 και κάτι, όμως τελικά όπως φάνηκε από τη βαθμολογία του ήταν ολόσωστος και οι βαθμολογητές του έδωσαν 20άρι.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στη Φωνή του Μαλεβιζίου καθημερινά διάβαζε 3-4 ώρες χωρίς να υπολογίζονται οι ώρες του φροντιστηρίου ενώ τα Σαββατοκύριακα φρόντιζε να είναι πιο χαλαρός για να ξεκουράζεται.

Τώρα κι έχοντας «καβαντζώσει» είτε Ιατρική είτε Φυσικό στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ετοιμάζεται να κάνει τις διακοπές του επιλέγοντας ίσως κάποιο νησί εκτός Κρήτης, δώρο που κέρδισε επάξια μετά από την προσπάθεια της τελευταίας χρονιάς.

Η προετοιμασία του Αντώνη Βελιβασάκη έγινε στο Φροντιστήριο Κύκλος στο Γάζι.

Να σημειώσουμε πως είναι ο δεύτερος φοιτητής της οικογένειας του καθώς ο αδελφός του έχει εισαχθεί στο Ιστορικό Αρχαιολογικό στο Ρέθυμνο

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ