Καθάρισαν εθελοντές το βυθό και την παραλία Παλαιοκάστρου

Petite Perle 300×250

Μεγάλος όγκος απορριμμάτων και άχρηστων αντικειμένων  συλλέχθηκε από εθελοντές δύτες στην παραλία και το βυθό του Παλαιοκάστρου.

Η περιβαλλοντική δράση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό και Εξωραιστικό Σύλλογο Παλαιόκαστρου, που για μία ακόμη φορά αποδεικνύει την ευαισθησία του για το φυσικό περιβάλλον και το ρόλο της θαλάσσας στη ζωή και καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Οι δύτες από νωρίς το πρωί της Παρασκευής προχώρησαν στον καθαρισμό του βυθού με  ανέλκυση και συλλογή αντικειμένων, κυρίως αλιευτικών, που αποτελούν σημαντική εστία ρύπανσης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αλλά και στον καθαρισμό της παραλίας όπου συμμετείχαν αρκετοί εθελοντές.

Ο Πολιτιστικός Συλλογος Παλαιοκάστρου σε ανάρτηση του στη σελίδα του ευχαριστεί θερμά την ΔΕΗ ΑΗΣ Ληνοπεραμάτων, για την υπερπολύτιμη συνδρομή της με εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, τον ανθυποπλοίαρχος και διοικητή του 1ου Λιμενικού Τμήματος Ληνοπεραμάτων Μενέλαο Δαφέρμο καθώς και τους: Αποστόλη Μπόμπορη, Ιωάννη Στρατάκη του Αντωνίου, Μιχάλη Σμαραγδή, τον Δημήτρη Παπαδάκη με τον γιο του και τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και όλους τους άλλους εθελοντές που έδωσαν το παρόν.

Ευχαριστούμε και την ταβέρνα "Ζαχάρης" η οποία φρόντισε να υπάρχουν σουβλάκια για όλους, όπως και το περίπτερο της Ντόνα για τα αναψυκτικά και το νερό.

Οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε το περιβάλλον και ελπίζουμε κάθε φορά που θα καθαρίζουμε τον βυθό μας, να βρίσκουμε όλο και λιγότερα αντικείμενα που δεν αρμόζουν στον γαλαζοπράσινο, γαλήνιο κόσμο του βυθού».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ