Τρεις συλλήψεις στο Μυλοπόταμο για ναρκωτικά

Petite Perle 300×250

Συνελήφθησαν, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, τρεις άνδρες ηλικίας 20, 25 και 32 ετών για  παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους τρεις ημεδαπούς.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν 16 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 11,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 9 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 1,7 γραμμάρια MDMA, μικροποσότητα κάνναβης και μια συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Στην συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των τριών ημεδαπών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά μία ηλεκτρονική ζυγαριά και μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

φωτογραφία αρχείου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ