Λ. Αυγενάκης: «Την Κυριακή, ψήφος στην ΝΔ είναι ψήφος στην Πατρίδα μας, ψήφος σε μια σταθερή, ενωμένη Ελλάδα»

Petite Perle 300×250

«Ζητάμε ισχυρή εντολή, ακριβώς για να είναι αυτοδύναμη η Ελλάδα. Για να υπάρχει η πολιτική σταθερότητα που απαιτείται για να προχωρήσει η χώρα μπροστά. Φυσικά, η δέσμευσή μας ότι και με αυτοδυναμία θα επιδιώξουμε ευρύτερες συγκλίσεις ισχύει πάντα», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στον ρ/σ «Ράδιο Κρήτη 101.5» και τον δημοσιογράφο κ. Μανώλη Αργυράκη.

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Γραμματέα της ΝΔ:

  • Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει περάσει από διαβουλεύσεις με τους πολίτες, έχει ζυμωθεί, είναι το συμβόλαιο αλήθειας με τον Ελληνικό λαό. Και βάσει αυτού θα κριθούμε την επόμενη μέρα.
  • Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα θέσει τα θεμέλια και θα δώσει την δυναμική για μια σταθερή ανάπτυξη, με σταθερή και χαμηλή φορολογία, και ταυτόχρονα ένα σύγχρονο και λειτουργικό κοινωνικό κράτος, αντιμετωπίζοντας το δημογραφικό, ένα μείζον θέμα για την κοινωνία, και επαναφέροντας επιδόματα για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.
  • Θα κάνουμε άμεση προτεραιότητά μας την ολοκλήρωση των έργων υποδομής, και ιδιαίτερα στην Κρήτη. Και όχι με μισοτελειωμένα έργα και ελλιπή σχεδιασμό, με τους κινδύνους της απένταξης να καραδοκούν, όπως γίνεται σήμερα με τα έργα ΣΥΡΙΖΑ.
  • Ο πολίτης την Κυριακή στην κάλπη θα θυμάται τα εξής από τα 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: τα τόσα και ατελείωτα ψέματα, την υπερφορολόγηση και την εξόντωση της μεσαίας τάξης, την ανασφάλεια, αλλά και τον διχασμό και την εθνική ήττα της Συμφωνίας των Πρεσπών.
  • Ζητώ λοιπόν από τους πολίτες να εμπιστευθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την Νέα Δημοκρατία, αλλά και εμένα, με όλα τα δείγματα που έχω δείξει μέχρι σήμερα, με το πάθος, την εργατικότητα και την αφοσίωσή μου, και προπαντός την αγάπη μου για τον τόπο. Ζητώ να με εμπιστευτούν με έναν από τους τρείς σταυρούς προτίμησης, για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για το Ηράκλειο, για εμάς και για τα παιδιά μας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ