Υψηλές παρουσίες στο Basketball Camp του Εργοτέλη (Φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Με σημαντικούς επισκέπτες συνεχίσθηκε το Basketball Camp του Εργοτέλη, το οποίο επισκέφθηκαν η Εθνική ομάδα Μπάσκετ της Νέας Ζηλανδίας, ο βετεράνος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Lance Berwald καθώς και ο αθλητικός ψυχολόγος Νίκος Γεωργιάδης.

Ο Lance Berwald σημαντικός παίκτης των δεκαετιών του '80 και του '90 με θητεία στην Ελλάδα στο Περιστέρι και τον Παπάγου, μίλησε στους μικρούς αθλητές του Εργοτέλη για την πορεία του στο μπάσκετ και μοιράσθηκε μαζί τους τις πλούσιες εμπειρίες του. 

Ο Dr Νίκος Γεωργιάδης από την πλευρά του, από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες του χώρου του, αναφέρθηκε στα ιδεώδη του αθλητισμού δίνοντας πολύτιμες συμβουλές στους αθλητές, τόσο για τον αθλητισμό, όσο και για την σχολική τους πορεία. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον μεγαλύτερο έλληνα μπασκετμπολίστα, τον Νίκο Γκάλη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Άρη.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία και της Εθνικής ομάδας  της Νέας Ζηλανδίας, η οποία μετέχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U19 το οποίο διεξάγεται στο Ηράκλειο. Οι Νεοζηλανδοί παίκτες αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τους αθλητές που μετέχουν στο Camp, ενώ τήρησαν και την παράδοση της χώρας τους με τον χαρακτηριστικό χορό «Χάκα» στον οποίο επιδόθηκαν, προς τέρψιν των μικρών παικτών που τους παρακολουθούσαν. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ