Στo Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, περιόδευσε την Παρασκευή 05/07, κλιμάκιο του ΚΚΕ

Petite Perle 300×250

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους Γιάννη Γωνιανάκη και Μανώλη Συντυχάκη, υποψηφίους βουλευτές του Κόμματος, περιόδευσε την Παρασκευή 5 Ιούλη, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.      

Το κλιμάκιο συζήτησε με τους αστυνομικούς, σε σχέση με τις ερχόμενες εκλογές, καλώντας τους να κάνουν κριτήριο την δική τους πείρα, που λέει ότι όλα τα τελευταία χρόνια βιώνουν εξίσου όσα αρνητικά υποφέρει ολόκληρος ο ελληνικός λαός, ως αποτέλεσμα της πολιτικής τόσο της τωρινής όσο και των προηγούμενων κυβερνήσεων, του ΔΝΤ και της ΕΕ.

Είναι δεδομένο, όπως υπογράμμισαν οι υποψήφιοι βουλευτές, ότι η επόμενη κυβέρνηση, όποια και να προκύψει, θα συνεχίσει να είναι εχθρική προς τα συμφέροντα των αστυνομικών. Τόσο η «δίκαιη ανάπτυξη» του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η «βιώσιμη ανάπτυξη» της ΝΔ, έχουν σαν προϋπόθεση την τήρηση και εφαρμογή όλων των ήδη ψηφισμένων  αντιλαϊκών μέτρων, με ισχύ μέχρι το 2060 και την παραπέρα επίθεση στα δικαιώματα των όλου του λαού ανεξαιρέτως.

Επομένως, όπως τόνισαν στην συζήτησή τους με τους αστυνομικούς, στις 8 Ιουλίου, δεν θα έχει καμία σημασία η διαφορά του πρώτου κόμματος από το δεύτερο, ούτε το ποιο κόμμα θα αποτελέσει συμπλήρωμα της νέας αντιλαϊκής κυβέρνησης. Σημασία θα έχει να είναι πιο δυνατό το ΚΚΕ, που ήταν και είναι ο μόνος συνεπής υποστηρικτής  των σύγχρονων αναγκών του λαού μας, που έχει συμβάλλει και μέσα στην Βουλή για την ανάδειξη των δικαιωμάτων των αστυνομικών, με δεκάδες Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις για το μισθολογικό, το συνταξιοδοτικό, το ασφαλιστικό, την συνυπηρέτηση συζύγων, την οικονομική κάλυψη της υπερωριακής απασχόλησης, την διασφάλιση εβδομαδιαίου προγραμματισμού, την υγιεινή και ασφάλεια, την αναγνώριση του δικαιώματος της απεργίας, το κόστος των καθημερινών μετακινήσεων και για πολλά άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί στον χώρο δουλειάς τους και όχι μόνο. 

Οι υποψήφιοι βουλευτές σημείωσαν επίσης, ότι κριτήριο ψήφου για τους αστυνομικούς πρέπει να αποτελέσει και η στάση του ΚΚΕ απέναντι στην εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, που αποδεικνύονται μέρα με την μέρα όλο και πιο επικίνδυνοι για τον λαό μας και τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας. Τέλος, κάλεσαν τους αστυνομικούς να μην διαλέξουν ανάμεσα σε 4 μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΜεΡΑ 25), ούτε να επιτρέψουν σε φασιστικά κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή και το κόμμα Βελόπουλου, να έχουν θέση στην Βουλή. Να στηρίξουν και με την ψήφο τους στις 7 Ιούλη το ΚΚΕ, το μόνο Κόμμα που θα είναι και την επόμενη μέρα στο πλάι τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ