Αποχαιρέτισαν στη Γέργερη τη δική τους Μαρία – Συγκλονισμένη η ΕΛΜΕ

Petite Perle 300×250

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Χριστού στη Γέργερη, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι, στην καθηγήτρια γερμανικών Μαρία Οικονομάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, αποχαιρέτησε την εκπαιδευτικό με την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε όλοι οι συνάδελφοι και εγώ προσωπικά τον θάνατο της αγαπημένης μας συναδέλφου, Μαρίας Οικονομάκη.

Η  Μαρία ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική  δράση στην ΕΛΜΕ Ηρακλείου μέλος των φίλων της Γερμανικής Γλώσσας πολιτισμού της θεατρικής ομάδας καθηγητών Ν. Ηρακλείου.

Εξέχον μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας διακρίθηκε για την ευρύτητα του πνεύματος και την διεισδυτική της ματιά. Υπηρέτησε την Εκπαίδευση και το Σχολείο με δημιουργικότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω από όλα όραμα, ένα όραμα που είχε την ικανότητα να μεταδίδει σε όσους ήταν κοντά της.

Υπήρξε χαρισματικά, δοτική, με κοινωνικές ευαισθησίες  και κυρίως γενναία, γενναία μέχρι το τέλος…. λαμπρό παράδειγμα για όλους  εμάς που είχαμε μάλιστα το προνόμιο να τη γνωρίζουμε

Καλό σου ταξίδι  Μαρία".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ