Η ΟΜ Μαλεβιζίου του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί

Petite Perle 300×250

Η ΟΜ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τις Μαλεβιζιώτισσες και τους Μαλεβιζιώτες, που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Είμαστε εδώ και είμαστε ισχυροί χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη! Ενώνουμε μαζί τις δυνάμεις μας για την προάσπιση και διεύρυνση των κοινωνικών κατακτήσεων και των δημοκρατικών δικαιωμάτων!

Παλεύουμε μαζί και δίπλα στον πολίτη:  Για κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, για μια ανάπτυξη ολοκληρωμένη και αξιοβίωτη για όλες και όλους, καθοδηγούμενοι από τις βαθιές δημοκρατικές πεποιθήσεις και τις αγωνιστικές παρακαταθήκες του λαού!

Ο αγώνας αυτός έχει κοινωνικό και οικολογικό προσανατολισμό, και εμπνέεται από τις καλύτερες παραδόσεις, τις πολιτισμικές αξίες και την αξιοπρέπεια του λαού!

Τώρα γνωρίζουμε ότι μπορούμε να ανατάξουμε την πατρίδα μας με βάση τις προοδευτικές ιδέες!

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας διαδικασίας οικοδόμησης μια συμπαγούς αριστερής προοδευτικής συμμαχίας στη βάση της κοινωνίας! Η συμμαχία αυτή θα φέρει τη νίκη του λαού!

Καλούμε σε συμμετοχή, συνδιαμόρφωση και συμπόρευση τις Μαλεβιζιώτισσες και τους Μαλεβιζιώτες που διακατέχονται από τις ιδέες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας, της συμμετοχικότητας, της συλλογικής αντίληψης, του σεβασμού στο περιβάλλον, τον πολιτισμό και την ιστορία αυτού του τόπου!

Με συμμετοχή και αγώνα αλλάζει ρότα ο καιρός!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ