Χιλιάδες πιστών και φέτος στην Αγία Μαρίνα επί της ΕΟ στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Χιλιάδες πιστών συρρέουν και φέτος στη χάρη της Αγίας Μαρίνας προκειμένου ν' ανάψουν ένα κερί και να προσευχηθούν στο ναό της επί της Εθνικής Οδού στο ύψος του Γαζίου.

Τόσο στον εσπερινό της όσο και καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και αύριο το πρωί σημειώνεται το αδιαχώρητο στην εκκλησία με τους πιστούς να καταφθάνουν από κάθε γωνιά του Ηρακλείου, άλλοι περπατώντας μεγάλες αποστάσεις κι άλλοι με αυτοκίνητα που γεμίζουν τόσο την άκρη της Εθνικής οδού όσο και τους δρόμους και τις ανοικτές εκτάσεις περίξ του ναού.

Κρατώντας βασιλικό στα χέρια, λίγο λάδι ή άρτους και πρόσφορα με ευλάβεια προσέρχονται στο ναό, άνθρωποι κάθε ηλικίας για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της αγαπημένης Αγίας των Κρητικών.

Παρότι οι ναοί της Αγίας Μαρίνας είναι αρκετοί στην ευρύτερη περιοχή το ιερό προσκύνημα πάνω από την Εθνική Οδό συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες πιστούς κι όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά και δίνουν το παρών ανελλιπώς επί πολλά χρόνια στη γιορτή της Αγίας Μαρίνας, αιτία είναι τα πολλά θαύματα που έχουν συνδεθεί με το όνομα της

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ