Βούρκιασε η οδός Απολλωνίας στην Αμμουδάρα

Petite Perle 300×250

Σε βούρκο έχει μετατραπεί τις τελευταίες δέκα ημέρες η οδός Απολλώνιας στην Αμμουδάρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γεγονός, καθώς το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί εδώ και δέκα ημέρες, που ενημέρωσαν την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου.

Από τη μία οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με τα νερά και τις λάσπες και από την άλλη με τα κουνούπια που όπως είναι γνωστό αγαπούν την υγρασία και τα λιμνάζοντα νερά.

«Ο σπασμένος αγωγός δεν απασχολεί την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου, ούτε το χαμένο νερό ενόψει καλοκαιριού τους ενδιαφέρει, ούτε οι λάσπες, ούτε και τα κουνούπια», δήλωσε στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" κάτοικος της γειτονιάς.

Ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι «είχαμε ζητήσει όταν έριχναν λάσπη σε παρακείμενο δρόμο προεκλογικά, να έρθουν και από τη δική μας οδό για την τεράστια λακκούβα που έχει ο δρόμος μας. Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι "δεν ξέρουμε αν χωράνε τα μηχανήματα να περάσουν". Από τότε τους ξαναείδαμε όταν ήρθαν να μας δώσουν ψηφοδέλτια. Για την λακκούβα δεν ήρθε κανείς. Τώρα πάλι που τρέχουν τα νερά στο δρόμο και έχει βουρκιάσει,τους παίρνουμε τηλέφωνο και δεν έρχονται».

Η "Φωνή του Μαλεβιζίου" προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας και στα τέσσερα τηλέφωνα που αναφέρονται στη σελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου, όμως κανείς δεν απάντησε…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ