Πρωτοβουλία του Άδωνι Γεωργιάδη για το μέλλον της Creta Farm

Petite Perle 300×250

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, αναμένεται να πάνε στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Μάνος και ο Τάκης Δομαζάκης, για να συνυπογράψουν το "MOU" με τις τέσερις τράπεζες και να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για την Creta Farm, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της εταιρίας.

Αυτό γνωστοποιήθηκε με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Όπως σημειώνεται, κατόπιν πρωτοβουλίας του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, είχε επικοινωνία σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου, με τον κ Μάνο Δομαζάκη ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα υπογράψει το "Memorandum of Understanding" (MOU) μεταξύ της εταιρίας "Creta Farm" και των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών. Στη συνέχεια ο υπουργός συναντήθηκε με τον Τάκη Δομαζάκη και εκπροσώπους των τεσσάρων τραπεζών. «Οι τράπεζες υπέγραψαν ήδη το MOU, το οποίο εξασφαλίζει τη συνέχιση και σωτηρία της εταιρίας Creta Farm» όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, αναμένεται να έρθουν στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Μάνος και ο Τάκης Δομαζάκης για να συνυπογράψουν και οι ίδιοι το MOU και να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της εταιρίας.

«Κατά συνέπεια, συνεχίζει η ανακοίνωση, όποιος εκ των δύο αδερφών δεν υπογράψει, θα αναλάβει και την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει για την εταιρία "Creta Farm". Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και η εταιρία, από τη Δευτέρα το πρωί, θα έχει γυρίσει σελίδα και οι εργαζόμενοι της θα ατενίζουν το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία».


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ