Τίμησαν τον ήρωα Χαράλαμπο Κοσμαδάκη στα Καλέσα

Petite Perle 300×250

Στα Κάτω Καλέσα έγινε η επιμνημόσυνη δέηση αλλά και η τελετή ονοματοθεσίας προς τιμήν του Ταγματάρχη επ' ανδραγαθία   Χαράλαμπου Κοσμαδάκη. Την εκδήλωση διοργάνωσε η τοπική κοινότητα Καλεσών και ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Ο τιμηθείς Καλεσανός ήρωας πολέμησε στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και στον Εμφύλιο παρασημοφορήθηκε από το Ελληνικό κράτος ενώ απεβίωσε το 1963.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλεσών Αντώνης Βασιλάκης ενώ για τη ζωή και την πορεία του Χαράλαμπου Κοσμαδάκη μίλησε ο γαμπρός γιατρός και πρώην Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Δροσίτης.

Τη νέα δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν οι νεοεκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Αλμπαντάκης και Χρύσα Λυρώνη ενώ το παρών έδωσαν ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλλιπος Σαββάκης, ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Καλεσών Κώστας Δερμιτζάκης, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Η. Νίκος Τζώρτζογλου και πλήθος κόσμου.

Τα αποκαλυπτήρια της οδού έγιναν από το Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και την οικογένεια του Χαράλαμπου Κοσμαδάκη. Μετά το τέλος της εκδήλωσης υπήρχε πλούσιος μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ