Κρητικός όμιλος με 9 ομάδες στην Γ' Εθνική και με τη… βούλα!

Petite Perle 300×250

Φέρνει θετικά νέα από την ΕΠΟ ο Α' Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος Πλούταρχος Κουτεντάκης

Επαφές στην ΕΠΟ είχε σήμερα ο Α'  Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης σχετικά με τον κρητικό όμιλο στην Γ' Εθνική και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βαγγέλη Γραμμένο και τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής για το πρωτάθλημα.

Τα νέα που φέρνει ο Μεσαρίτης παράγοντας από την Ομοσπονδία για τις Ενώσεις και τις ομάδες της Κρήτης είναι θετικά, καθώς ο κρητικός όμιλος στην Γ' Εθνική είναι πλέον οριστικός.

Σε αυτόν τον όμιλο θα πάρουν μέρος φέτος οι 9 ομάδες της Κρήτης, δηλαδή ΠΟΑ, Γιούχτας, Ηρόδοτος, Πόρος από το Ηράκλειο, Επισκοπή και ΑΕ Μυλοποτάμου από το Ρέθυμνο (η συμμετοχή της ΑΕΜ είναι ερωτηματικό και πιθανόν θα ανέβει ο δευτεραθλητής Ρεθυμνιακός), το ΣΥΝΚΑ και ο Πανακρωτηριακός από τα Χανιά και ο ΑΟΑΝ από το Λασίθι.

Πέρα από την δεδομένη συγκρότηση του κρητικού ομίλου, τέθηκαν στο τραπέζι προτάσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του. Πιο πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει να γίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ παρά να γίνει τρίτος γύρος όπως ήταν η αρχική πρόταση των Ενώσεων της Κρήτης.

Είναι δεδομένο ότι ο πρωταθλητής του κρητικού ομίλου θα συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου με τους πρωταθλητές των υπόλοιπων ομίλων ενώ θα υποβιβαστεί μία ομάδα!

Επίσης, τέθηκε στο τραπέζι το πως θα γίνει ο κρητικός όμιλος την μεθεπόμενη περίοδο (2020-21). Όλα δείχνουν ότι θα προβλεφθεί στην προκήρυξη της Γ' Εθνικής ότι πέρα από την άνοδο των πρωταθλητών, θα υπάρχουν και μπαράζ μεταξύ των δευτεραθλητών των Ενώσεων της Κρήτης για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 14 ομάδων.

Επίσης, ο κ. Κουτεντάκης κατέθεσε και την πρόταση η κλήρωση του κρητικού ομίλου να γίνει στην Κρήτη και όλα δείχνουν ότι θα φιλοξενηθεί από την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Πηγή: Neakriti.gr

Το ρεπορτάζ είναι της ιστοσελίδας "Νέα Κρήτη" και του δημοσιογράφου Μανώλη Βαρδαλαχάκη

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ