Σταύρος Λαμπράκης: «Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό»

Petite Perle 300×250

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας ο τεχνικός διευθυντής του Εργοτέλη Σταύρος Λαμπράκης σε δηλώσεις του, μίλησε για τους στόχους της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ δεν παρέλειψε ν αναφερθεί στην συμπλήρωση των επτά χρόνων απ' τον χαμό του Απόστολου Παπουτσάκη.

«Ο Εργοτέλης φέτος μετράει 90 χρόνια ζωής και θα θέλαμε να το συνδυάσουμε με όσο το δυνατόν μια καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Super league 2.  Δουλεύοντας πολύ σκληρά αυτό το ταλέντο που έχουμε θα βγει και στο γήπεδο και θα είναι μια πολύ καλή χρονιά.» ανέφερε αρχικά και εν συνεχεία συμπλήρωσε: «Το πρωτάθλημα σίγουρα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό. Οι ομάδες είναι λίγες και με play off και play out, σίγουρα το θέαμα θα είναι μεγάλο και θα κρατήσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία.  Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και μετά όλα θα έρθουν.»

Κλείνοντας  ο Σταύρος Λαμπράκης αναφέρθηκε στην «απουσία» του Απόστολου Παπουτσάκη λέγοντας:  «Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Εργοτέλη με αφορμή την συμπλήρωση επτά χρόνων απ' τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη θέλω να πω ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε και εμείς θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη.» 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ