Συνάντηση Αυγενάκη – Λαμπρινού με φόντο το Παγκρήτιο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Συνάντηση εργασίας για τα ζητήματα που αφορούν στον αθλητισμό στο Ηράκλειο, είχε σήμερα, Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς – ΚΕΠ κ. Κωνσταντίνο Βαρδαβά και τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Μάξιμο Σενετάκη.

Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς Δήμου για την αντικατάσταση του στεγάστρου, έργο ύψους 1,5 εκ. ευρώ και την ενεργειακή αναβάθμιση ύψους 3 εκ. ευρώ, ενώ όπως τόνισε ο ίδιος σε συνάντηση που είχε με τον Διευθυντή του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς στον ευρύτερο σχεδιασμό έρχεται να προστεθεί και η επιπλέον χρηματοδότηση που είχε εξασφαλιστεί.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τέθηκαν όλα όσα αφορούν τον τομέα του αθλητισμού στο Ηράκλειο, αλλά και οι προτεραιότητες, δίνοντας βάρος καταρχήν στο Στάδιο Ελευθερίας, τις μεγάλες ανάγκες του Παγκρήτιου Σταδίου και τη δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων διοργανώσεων, στην αξιολόγηση όλων των δεδομένων που διαθέτει ο Δήμος για τη δημιουργία κλειστού κολυμβητηρίου και ενός κλειστού γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ. Όπως τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης «θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες άντλησης χρημάτων ώστε πολύ γρήγορα να παρέχουμε αυτό που απαιτεί η κοινωνία».

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης όπως δήλωσε: «Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ανοίγει. Η Κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί και να παράξει έργο προς όφελος των πολιτών. Η συνεργασία μας με το Δήμο Ηρακλείου θα είναι στενή και ωφέλιμη για τους πολίτες του Ηρακλείου».

Από πλευράς του ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Β. Λαμπρινός ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για τη συνάντηση που είχαν, και δήλωσε ότι προσβλέπει στην καλή συνεργασία για την επίλυση των αναγκών και προβλημάτων που αφορούν στον αθλητισμό της πόλης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ